underside_header

Om os

Midtfjord Agro Aps så dagens lys den 1. juli 2005, hvor landbrugsafdelingen hos J. Haldrup A/S og Gunner Jensen, Løgstør ApS blev overtaget og videreført af det nye firma Midtfjord Agro ApS. Det nye firma indehaves af Jørgen Andersen, der gennem mange år har været værkfører hos J. Haldrup A/S. Virksomheden har sit udgangspunkt i lokalerne Sønderport 137 i Løgstør, hvorfra Gunner Jensen har drevet maskinforretning siden 1992.

Fra forretningen forhandles hele Mi maskinprogrammet bl.a. Kuhn, Ferris og Simplicity samt Jonsered have park maskiner.

Januar 2007 åbnede en helt ny afdeling med salg af bl. a. Kildemoes cykler, Pgo scootere og Suzuki ATV'er. Denne afdeling passes af Kasper Krogh Pedersen.

Forår 2011 blev vi JF-Stoll servicecenter og forhandler af Thaler minilæssere.

Marts 2012 rykkede de lysegrønne Deutz-Fahr traktorer, teleskoblæsser og høstmaskiner ind hos os. Samme dag stoppede vi som forhandler af John Deere traktorer, men vi har stadig reservedele og erfarne mekanikere til at servicere dem.

November 2012 var der igen en udvidelse af vare sortimentet, da vi her blev forhandler af Stihl motorsave, trimmere mv. og Viking plæneklippere.

Januar 2014 blev vi service værksted og forhandler af KUHN sprøjter. Fra 1 liter til 7700 liters tank, med op til 48 meters bom.
2015 blev cykelafdelingen udvidet med en MTB afdeling og der er sat mere fokus på Stihl afdelingen med flere produkter.