underside_header

Om os

Midtfjord Agro Aps så dagens lys den 1. juli 2005, hvor landbrugsafdelingen hos J. Haldrup A/S og Gunner Jensen, Løgstør ApS blev overtaget og videreført af det nye firma Midtfjord Agro ApS. Det nye firma indehaves af Jørgen Andersen, der gennem mange år har været værkfører hos J. Haldrup A/S. Virksomheden har sit udgangspunkt i lokalerne Sønderport 137 i Løgstør, hvorfra Gunner Jensen har drevet maskinforretning siden 1992.

Fra forretningen forhandles hele Mi maskinprogrammet bl.a. Kuhn, Rauch, Ferris og Simplicity have park maskiner.

Januar 2007 - åbnede en helt ny afdeling med salg af bl. a. Kildemoes cykler, Pgo scootere og Suzuki ATV'er. Denne afdeling passes af Kasper Krogh Pedersen.

Forår 2011 - blev vi JF-Stoll servicecenter og forhandler af Thaler minilæssere.

Marts 2012 - rykkede de lysegrønne Deutz-Fahr traktorer, teleskoblæsser og høstmaskiner ind hos os. Samme dag stoppede vi som forhandler af John Deere traktorer, men vi har stadig reservedele, moderne serviceudstyr og erfarne mekanikere til at servicere dem.

November 2012 - var der igen en udvidelse af vare sortimentet, da vi her blev forhandler af Stihl motorsave, trimere, buskryder, robotplæneklippere mv.

Januar 2014 - blev vi service værksted og forhandler af KUHN sprøjter. Fra 1 liter til 7700 liters tank, med op til 48 meters bom.

Juni 2015 - blev cykelafdelingen udvidet med en MTB afdeling og der er sat mere fokus på Stihl afdelingen med flere produkter.

30-årig sælger overtager Midtfjord Agro

April 2017 - Generationsskifte mellem Jørgen Andersen og Casper Larsen. Jørgen og Casper har gennem flere år arbejdet sammen. Casper gjorde sin læretid færdig hos Jørgen og blev efterfølgende sælger i virksomheden.

Se artikel http://www.lokalindblik.dk/lokalnyheder/30-aarig-overtager-midtfjord-agro.aspx

billede_artikel_midtfjordagro

April 2018 - Salg af cykelforretning til Michael Krogh og er derved flyttet i andre lokaler. Cykelforretning er i stedet blevet lavet om til stor ny MI butik med et meget stort produkt sortiment.

November 2018 - Produktsortimentet udvides med Polaris ATV og UTV maskiner. Polaris er amerikansk producerede ATV/UTV maskiner i høj kvalitet. Polaris har eksisteret siden 1954 og var en af de første producenter af ATV-maskiner. 

Februar 2019 - Værkstedet udvides med nyt 600 m2 stort værksted. Det gamle værksted kunne ikke længere rumme de store landbrugsmaskiner og for at imødekomme fremtiden og den store udvikling i landbrugsbranchen, blev løsningen at bygge nyt værksted. Det gamle værksted vil fortsat benyttes som værksted og smedeafdeling. Værkstedet stod færdigt i slutningen af Februar og vores montører er i fuld gang med at benytte dette.