Dalbo tromler

Tromler

Dalbo har forskellige typer tromler, som alle har hver har sit formål. Dalbo sørger for bredt produktprogram med alm. tromler, græstromler og knivtromler. Der findes mange forskellige muligheder for montering af efterharver, planér planke og lign.
Den almindelige tromle bruges bl.a. i stenholdige jorde, hvor stenene trykkes ned, så de ikke kommer til at skade maskiner på senere tidspunkt. Tromling af marken sikrer også en ensartethed i spiringen af afgrøderne.

Der findes 5 forskellige modeller:
Combiflex, MiniMax, PowerRoll, MegaRoll, MaxiRoll

Tromlerne findes i forskellige størrelser og kan være delt i sektionerne.
For at finde mere om tromlerne, klik her. http://www.dal-bo.dk/Tromler

Græstromler

Græstromlerne er beregnet til vedligeholdelse af græsarealer, hestefolde, golfbaner, sportsanlæg, parker og andre steder hvor man ønsker jævnt underlag.

Landmanden bliver mere og mere bevidst om udbyttet i hans stald. En af forudsætningerne for en næringsrig ensilage er at reducere mængden af forureningen. Forureningen af ensilagen i form af sand og jord, forebygges ved at have jævne marker.

Der findes 2 forskellige slags græstromler:

Greenline 300 lift - http://www.dal-bo.dk/Greenline-300-lift

MaxiRoll Greenline - http://www.dal-bo.dk/MaxiRoll-Greenline

Knivtromler

Knivtromler anvendes ved bearbejdning af al slags stub og efterafgrøder. Stubbene og efterafgrøderne bliver knust og bliver berørt af jord, som starter processen for mikroorganismerne.

Der findes 2 modeller:

MaxiCut -
MaxiRoll Knivtromle -

For at se mere om knivtromlerne klik her. http://www.dal-bo.dk/Knivtromler